Despre mine

In ceea ce priveste studiile mele...
Absolvent de educator/invatator al Liceului Pedagogic "Sabin Dragoi" Deva.
Absolvent / Licentiat in JURNALISM la FSPAC, UBB Cluj Napoca.
Student la Master in Publicitate, UBB Cluj Napoca.

Activitatea mea profesionala se desfasoara pe mai multe planuri. 
Sunt DJ / MC
O experienta de peste 8 ani in evenimente private si de club. Stilul de muzica pe care il abordez este unul comercial si pozitiv, insa ma adaptez de fiecare data dupa preferintele publicului pentru ca petrecerea sa fie una reusita.

Sunt disponibil atat pentru evenimente de clubbing cat si petreceri private (nunti, botezuri, majorate, banchete etc.). Ofer servicii complete (sonorizare, dj/mc, lumini, fum, foto/video etc.) Pretul variaza in functie de nevoile clientului. CONTACT: office@paultrifan.ro
paul trifan club reno deva


paul trifan live


paul trifan aqualand devaSunt moderator radio
Pot fi ascultat de luni pana vineri intre orele 14-17, tot pe BigFM Deva in emisiunea Make My Day. BigFM poate fi ascultat pe frecventa 92.6 FM in orasul Deva si imprejurimi sau pe internet.

paul trifan bigfm make my day

Sunt prezentator/MC
Prezint si/sau organizez, diferite evenimente si spectacole
paul trifan prezentator
Sunt actor
paul trifan actor devaAh si... sunt si VLOGGER pentru TheSHOW. Canalul de Youtube e aici.
Aceasta activitate imi ocupa mare parte din timp insa e si cea mai satisfacatoare dintre toate. De la sketch-uri si parodii la vloguri serioase sau episoade de gaming, ne ocupam de o varietate de videoclipuri (chiar si muzicale). Regie, scenarii, editare video si tot ce tine de glume proaste, imi apartin, insa recunosc ca nu as putea face nimic singur, asadar sunt recunoscator tuturor celor cu care lucrez pentru ca fara ei nu am fi aici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu